Jedinečný 3 izbový byt na Pečnianskej

Pečnianska, Bratislava - Dvory

184 990 €

72 m²
3 izby
Exkluzívne ponúkame na predaj jedinečný 3-izb. byt v kompletne zrekonštruovanom a zateplenom bytovom dome na Pečnianskej ul.
Byt sa nachádza na 1/12posch. Má 68m² a bol čiastočne dispozične zmenený. Všetky obvodové steny boli zvnútra zateplené a stropy zvukovo izolované.
Kuchyňa bola zväčšená o priestor balkónu, ktorý bol zrušený. V hale pribudol šatník, zväčšila sa kúpeľňa aj WC v ktorom bolo navyše umiestnené príručné umývadlo. V celom byte okrem rodičovskej a detskej spálne, bolo nainštalované podlahové kúrenie a uložené kvalitné drevené parkety, vymenené elektrické rozvody. Všetky okná boli vymenené za drevené Eurookná.
Dispozícia – Vstup - nedobytné bezpečnostné dvere ALIAS
predsieň : ručne vykladaná mozaiková podlaha, vstup do WC ,vešiaková stena zo starých trámov, zrkadlo v starožitnom drevenom ráme, vyústenie do haly.
Hala s murovaným šatníkom so zabudovaným trezorom. Rozvod reproduktorovej sústavy, centrálna klimatizačná jednotka s možnosťou ovládania na diaľku z mob.tel. Z haly vstup do kuchyne, zasúvacie dvere do spálne a prechod do obývačky.
Spálňa: - rolldoorový šatník, radiatorové kúrenie, zvukovo izolovaný strop.
Kuchyňa: - srdce celého bytu. Unikátne riešená kuchyňa v štýle Liptovskej drevenice. Stropy, police, skrinky, ostrovček, sedenie - to všetko ručne vyrobené z vyše storočných trámov. Na mieste balkóna dvojité okno s dekoráciou, v spodných skrinkách schovaná práčka a množstvo úložného priestoru. Drevené parkety, starožitný kredenc. Z kuchyne netradičný prechod cez zasúvacie dvere do kúpeľne so sprchovacím kútom.
Obývačka : Drevené parkety, sklenený policový systém, ďalšia vnútorná klimatizačná jednotka, puzdrové dvere do detskej spálne.
Samotný bytový dom v ktorom sa byt nachádza prešiel kompletnou rekonštrukciou. Boli vymenené všetky stúpačky, výťahy, strecha, bol nainštalovaný nový kamerový systém, nový vstupný čipový systém, osvetlenie spoločných priestorov bolo prerobené na pohybové senzory .... Dom bol zateplený minerálnou vlnou.
K bytu prináleží pivničná kobka.

Viac info na 0905 229 445

© Všetky fotografie, vizualizácie a text sú autorským dielom a majetkom spoločnosti LEGACY.

Pri kúpe alebo predaji Vašej nehnuteľnosti cez našu realitnú kanceláriu Vám v rámci kúpnej ceny poskytneme kompletný poradenský a právny servis vrátane zabezpečenia nasledovného:
a) list vlastníctva na právne účely,
b) snímku z katastrálnej mapy (ak je potrebná),
c) návrh kúpnej zmluvy (príp. návrh zmluvy o budúcej kúpnej zmluve),
d) návrh na vklad vlastníckeho práva do katastra nehnuteľností,
e) základný správny poplatok pri podaní návrhu na vklad vlastníckeho práva do katastra nehnuteľností,
f) notársku úschovu u nášho zmluvného notára (ak je potrebná),
g) úradne overenie podpisov predávajúcich na prevodných zmluvách u nášho zmluvného notára.

V prípade potreby hypotekárneho úveru a poistenia nehnuteľnosti Vám poskytneme bezplatné poradenstvo u nášho zmluvného partnera.
predaj
neuvedený
72 m²
72 m2
úplne prerobený
3
1 z 12

Nehnuteľnosť na mape

Štát Slovensko
Kraj Bratislavský
Okres Bratislava - Petržalka
Mesto Bratislava - Dvory
Ulica Pečnianska
Druh 3-izbový byt
Typ predaj
Vlastníctvo osobné
Kontakt +421 905 229 445
Pridané 07. 01. 2024 13:01


  Vytlačiť ponuku   Zdieľať ponuku

Pre viac informácií kontaktujte

Patrik Labaj

Patrik Labaj

konateľ

+421 905 229 445

labaj@legacy.sk