prenajaté

Kompletne zariadený 3 izbový byt so záhradkou na prenájom

Exkluzívne iba v RK

Jána Ondruša, Stupava

800 €

3 izby
Serióznemu nájomcovi ponúkame na prenájom novostavbu krásneho moderného 3 izbového bytu so záhradkou a vyhradeným parkovacím miestom v tichej lokalite v Stupave, na ulici Jána Ondruša. Byt sa nachádza na prízemí bytového domu, prenajíma sa kompletne zariadený. Moderná talianska kuchynská linka,so vstavanými spotrebičmi - indukčná doska, elektrická rúra,umývačka, chladnička s mrazničkou, mikrovlnka, dizajnový digestor, stôl so stoličkami. Spálňa so vstavanou skriňou a manželskou posteľou a detská izba s veľkou knižnicou. Vo všetkých miestnostiach je elektrické podlahové kúrenie, každá izba má samostatnú reguláciu kúrenia. Samozrejmosťou je kvalitná klimatizácia, ktorá spríjemní horúce letné dni a vonkajšie žalúzie na elektrické ovládanie. Byt bol daný do užívania v roku 2014, interiér a exteriér bol dokončený z nadštandardných materiálov.

Dispozičné riešenie bytu:
Vstupná chodba, samostatná toaleta, kúpelňa, detská izba, obývacia izba s kuchyňou, spálňa. Vchod na terasu je možný z obývacej miestnosti a spálne.

Byt sa nachádza v tichej lokalite s príjemnou záhradkou a vlastným parkovacím miestom pred bytovým domom. V blízkosti obchody, školy, škôlky, nákupné centrum Bory Mall, možnosti pre aktívne trávenie voľného času - turistika, cyklotrasy.

Výška mesačného nájomného za byt je vo výške 800 ,- eur vrátane energií. Výška depozitu je v hodnote 800,- EUR. Sprostredkovateľská provízia RK predstavuje sumu 400,- eur, hradí ju nájomca.


V prípade Vášho záujmu ma kontaktujte prosím telefonicky: 0907 222 742, alebo mailom: budayova@legacy.sk
prenájom
72 m2
neuvedený
3
0 z 3

Nehnuteľnosť na mape

Štát Slovensko
Kraj Bratislavský
Okres Malacky
Mesto Stupava
Ulica Jána Ondruša
Druh 3-izbový byt
Typ prenájom
Vlastníctvo osobné
Kontakt
Pridané 01. 03. 2023 12:03


  Vytlačiť ponuku   Zdieľať ponuku

Pre viac informácií kontaktujte