Rodinný dom s veľkým pozemkom

Kopčany

139 990 €

1 527 m²
3 izby
3D
1 527 m²
230/400V
áno
Formou výhradného zastúpenia majiteľa nehnuteľnosti Vám ponúkame gazdovský rodinný dom s veľkým pozemkom o výmere viac ako 1500m².
Ponúkaná nehnuteľnosť je napojená na všetky inžinierske siete. Nachádza sa v tichej a kľudnej časti obce a pozostáva z niekoľkých častí prirodzene tvoriacich funkčný celok.

Vstup do nehnuteľnosti je riešený sedliackym dvorom, čo dodáva pocit úplného súkromia a zároveň rozdeľuje nehnuteľnosť na obytnú a „technickú časť“.
Samotná dispozícia obytnej časti pozostáva z troch obytných miestností z ktorých jedna (obývačka) je priechodná, dvoch spální, kuchyne, veľkej komory, kúpeľne, a samostatného WC.

Obytná časť nehnuteľnosti je čiastočne podpivničená. V pivničných priestoroch, sa nachádza plynový kotol a úložný priestor. Zadnú časť domu tvorí letná kuchyňa s privedeným kúrením, tečúcou vodou, šporákom na pevné palivo, s murovanou udiarňou a ďalšie hospodárske miestnosti, ako chlievy, kurín šopa.... Na dvore sa nachádza kopaná studňa, okrasná záhradka a druhá garáž, ktorú majitelia využívali na uskladnenie náradia a záhradnej techniky. Na dome boli staré okná nahradené plastovými, v roku 2010 bola renovovaná kúpeľňa, vymenený plynový kotol a opravená strecha.

Technickú časť tvorí veľká miestnosť o výmere viac ako 45m² v minulosti využívaná na skladovanie pevného paliva (drevo, uhlie...), a garáž o výmere cca 15m² na jedno osobné auto. Nad celou technickou časťou sa nachádza pochôdzna povala.

Zadnú časť dvora tvorí priestranná slnečná záhrada s malým vinohradom a ovocnými stromami o veľkosti viac ako 960m².

Nehnuteľnosť bola doposiaľ využívaná ako rodinný dom na trvalé bývanie. Jej obrovský potenciál však novému majiteľovi dáva možnosť rôzneho využitia či už ako malé hospodárstvo, chov domácich zvierat, drobné podnikanie, prípadne je možné ju využívať ako pekný rekreačný dom.

Lokalita
Obec Kopčany v okrese Skalica leží na slovensko-moravskej hranici päť kilometrov od Holíča. V obci s dobrou občianskou vybavenosťou ( škola, škôlka, zdravotné stredisko, pošta, služby, knižnica...) sa čoraz viac rozvíja turistický ruch aj vďaka kultúrnym pamiatkam, ktoré postupne dostávajú svoj pôvodný vzhľad. V okolí obce sa nachádza množstvo možností na šport, turistiku a relax (cyklochodníky, množstvo rybníkov, lávka cez rieku Morava....)

Viac info na +421 905 229 445
predaj
neuvedený
1 527 m²
280 m2
čiastočne prerobený
3
1 527 m²
studňa a vodovod
230/400V
áno

3D virtuálna prehliadka iStaging

Nehnuteľnosť na mape

Štát Slovensko
Kraj Trnavský
Okres Skalica
Mesto Kopčany
Ulica
Druh Rodinný dom
Typ predaj
Vlastníctvo osobné
Kontakt +421 905 229 445
Pridané 13. 05. 2021 14:05


  Vytlačiť ponuku   Zdieľať ponuku

Pre viac informácií kontaktujte

Patrik Labaj

Patrik Labaj

konateľ

+421 905 229 445

labaj@legacy.sk