prenajaté

Moderný 4-izb.byt na prenájom v Ivanke pri Dunaji

Exkluzívne iba v RK

SNP, Ivanka pri Dunaji

750 €

vrátane energií
4 izby
TV káblový rozvod
Serióznemu záujemcovi ponúkame na prenájom priestranný slnečný 4-izb. byt v Ivanke pri Dunaji. Moderne riešený byt s balkónom sa nachádza na 4 posch. 5podlažného bytového domu s výťahom.
Dispozícia bytu: Predsieň so vstavanou skriňou, samostatné WC, kompletne zariadená kuchyňa s komorou a všetkými spotrebičmi, spojená s jedálenskou časťou a obývačkou, veľký šatník s práčkou, kúpeľňa s vaňou, sprchovacím kútom, dvojumývadlom a WC, tri spálne, z toho jedna s balkónom.
Centrálna miestnosť ktorú tvorí obývacia izba s kuchyňou je presvetlená veľkými francúzkymi oknami s nainštalovanými elektricky ovládateľnými horizontálnymi hliníkovými žalúziami.
Byt je okrem jednej detskej izby kompletne zariadený novým nábytkom a novými spotrebičmi ako LED TV, práčka, kuchynské spotrebiče, vinotéka, ..atď
Jedna z izieb bytu je v súčasnosti bez zariadenia, čo dáva prípadnému budúcemu nájomníkovi použiť svoj nábytok, prípadne je možné zo strany majiteľa izbu hneď zariadiť základným zariadením.
Súčasťou ponúkaného bytu je vyhradené parkovacie miesto priamo pri bytovom dome a možnosť prenájmu garáže cca 30m od domu (50,-€/mes)

LOKALITA:
Strategicky veľmi výhodná poloha – hneď oproti zákl.škola, 100m COOP Jednota, telocvičňa, do 5min pešej chôdze –autobusová zastávka, lekár, škôlka, príroda, jazero...atď
Uprednostňujeme dlhodobý prenájom manželskému páru, prípadne mladej rodinke bez domácich zvierat.

Cena 750,-€/mes. vrátane energií

Podmienkou je kaucia vo výške dvojmesačného nájomného.

Viac info na 0905 229 445
prenájom
TV káblový rozvod
92 m2
úplne prerobený
4
4 z 5

Nehnuteľnosť na mape

Štát Slovensko
Kraj Bratislavský
Okres Senec
Mesto Ivanka pri Dunaji
Ulica SNP
Druh 4-izbový byt
Typ prenájom
Vlastníctvo osobné
Kontakt +421 905 229 445
Pridané 06. 10. 2020 13:10


  Vytlačiť ponuku   Zdieľať ponuku

Pre viac informácií kontaktujte

Patrik Labaj

Patrik Labaj

konateľ

+421 905 229 445

labaj@legacy.sk